About
Aici este casalot.ro, locul unde apar ideile si gandurile mele legate de strategie, gatit si infografice. De cele mai multe ori voi atinge si teme legate de mediul de afaceri, gadget-uri, science fiction, marketing si branding.

De ce am ales numele de ‘casalot’?

In primul rand pentru ca mi-a placut cum suna. A trecut foarte multa vreme de cand l-am auzit pentru prima data si in toamna asta m-a distrat cum un coleg s-a autocaracterizat drept casalot. Acest lucru a facut sa tin minte numele si – pentru ca hotarasem ca brandlyyours.ro sa iasa la pensie – m-am documentat despre casaloti.

Aceste animale sunt perfecte pentru acest site pentru ca reprezinta:

  • animalele cu cel mai mare creier –> acest site este despre idei, despre ganduri si – sa speram – despre valoare creata cu mintea
  • animale cu foarte putini inamici naturali –> un rezultat dezirabil al unei strategii de pozitionare bune
  • (printre) mamiferele care se scufunda la cele mai mari adancimi –> ca sa poti face strategie buna sau placinta buna, trebuie sa poti sa rezisti tentatiei de “a iesi la suprafata” repede – trebuie sa ai rabdare si resurse. In plus, adancimea aduce detalii.

Planuiesc sa scriu atat in limba romana cat si in engleza. Pe brandlyyours.ro am avut limitarea cu limba engleza si cred ca putem trece acum la next level 🙂

Bine ai ajuns pe casalot.ro! Sa crestem impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mouse Eye Tracking by PicNet IT support services