Gulas de idei

On May 6, 2012 by andrei

In ultimele zile am avut mici momente de aha pe care le vreau notate, ca sa nu le uit si pentru ca pot ajuta si alte persoane.

Image by Turbomilk
Image by Turbomilk

1.) Conferintele sunt din ce in ce mai interactive

Cred ca este un schimb de generatii sau poate criza ne-a trezit. La ultimele conferinte la care am fost prezent fie ca speaker fie ca participant, am remarcat implicarea oamenilor din sala in discutiile incepute de catre panelisti. Acest lucru mi-a lipsit in ultimii ani cand aveam parte de o blazare ciudata.

Ramane doar sa ne ferim de pasivi-agresivi.

2.) Produse Apple peste tot (in Bucuresti)

La ultima conferinta la care am participat, in sala erau 50% din mobile iPhone, 3-4 iPaduri si 4 MacBook-uri. Wow. Asta inseamna huge potential pentru iOS Apps si in Bucuresti. Nu stiu daca e un trend in toata tara.

3.) Google le spune pe toate si toata lumea il stie

La gratarul de 1 Mai am auzit o replica legata de “grataragii astia tineri care le cauta pe Goagal si dupa aceea se dau rotunzi”. True, Google ne spune din ce in ce mai multe si sunt o persoana care se bazeaza pe telefonul meu smart sa ma faca si mai smart in 30 de secunde sau sa ma ajute sa dovedesc ca am dreptate atunci cand spun ca Tom Jones are spre 70 de ani. Dar revenind la gratar, e mult mai logic sa ai tableta sau smartphone-ul langa tine atunci cand faci gratarul 😉

4.) Logo in reclamele la metrou

Cred ca persoanele care sunt implicate in conceperea si aprobarea reclamelor afisate in metrourile noastre, nu merg cu metroul. Sau au propriul lor metrou.
Altfel nu imi explic cum toata lumea pune logo-ul in josul reclamei astfel incat sa nu il vezi decat seara tarziu cand nu e nimeni in metrou. Ati remarcat oameni uitandu-se insistent la voi in metrou? S-ar putea sa fie interesati de pateul sau telefonul mobil din reclama pe care o obturati voi 🙂

5.) Oare la ce / cui folosesc…

* Google+ ?
* Pinterest ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *