Romania la restaurant

On August 9, 2011 by andrei

Saptamana trecuta am schimbat cateva cuvinte cu reporterul de la ProTV care se ocupa de povestea de mai jos. Cred ca este un moment bun sa va recomand din nou articolele din Food and Bar pe aceeasi tema.

Studiul Visionwise arata ca nu sunt diferente majore fata de anul 2010. La fel de multi romani au vizitat restaurante, baruri si fast-food-uri si de aici incepand o sa ne ocupam de diferentele survenite in ultimul an in ceea ce priveste comportamentul fata de mersul la restaurant.

Asa cum arata studiul de piata devenit deja traditie, aproximativ 6.300.000 de romani care locuiesc in mediul urban au fost in ultimele 4 saptamani cel putin o data la restaurant. In aceeasi perioada, 31 din 100 de oraseni au fost la fast-food si 40 din 100 la cafenea. 3 din 10 oraseni au calcat pragul unui bar in ultima luna, in timp ce 2 din 10 au comandat mancare la domiciliu.

La fel de multi, dar mai rar

Tendinta romanilor de a reduce numarul de vizite la restaurant a continuat si in 2011. Acest lucru este evidentiat de scaderea consecventa a numarului celor care au fost de 5 sau mai multe ori la restaurant in ultima luna si de cresterea consecventa a celor care au fost doar o singura data. In medie, cei 36% dintre romani care au fost la restaurant in ultima luna au trecut de 2,5 ori pragul unei locatii, in aceasta perioada.

Romania la restaurant din Food and Bar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *