Academician Maggi

On May 22, 2011 by andrei

M-am inscris in preselectia Maggi.

Iata ce le-am spus si ce sper sa ii convinga ca merita sa imi acorde un loc in scoala lor de gatit. In plus, m-as descurca de minune la Londra. šŸ™‚

Tineti pumnii pentru casalot!

Draga Maggi,

Sunt probabil o specie de bucatar pe care oamenii de stiinta o numesc gastrosexual. Cred ca termenul merita explicat pe scurt. Gastrosexualii sunt barbati care incep sa gateasca din ratiuni sociale si pentru socializare. Fenomenul a luat nastere datorita faptului ca, devenind tot mai active profesional, femeile s-au retras din bucatarie lasand un gol care trebuia umplut de cineva. Astfel, unii barbati s-au apucat de gatit pentru a impresiona femeile si cercul lor de prieteni.

Zis si facut. Sustinut de internet, carti de bucate ale bucatarilor celebri precum Jamie Oliver si de imaginatie, in week-end intru in bucatarie si experimentez cu mancaruri care mai de care mai speciale. Cateva exemple in acest sens sunt: porcul tip Wellington ā€“ ruda cu carne de vita Wellington, budinca englezeasca, paste cu patru feluri de branza sau pizza.

Desi gatesc multe feluri de mancare, ma consider un bucatar incepator pentru ca nu am cunostintele de baza precum taiatul cepei, portionarea carnurilor sau diversii timpi de fierbere. In plus, mi-ar placea sa invat sa fiu mai eficient in bucatarie si daca gasim o metoda sa spal mai putine vase, voi fi incantat.
Prin urmare, daca Maggi ma poate ajuta in acest sens, Iā€™m in.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *